Birgitte Næss

Birgitte Næss er norgesmester i hundekjøring og oppdretter, og på toppnivå innen langdistanse sledehundløp internasjonalt! Birgitte inngår i Team Birgitte Næss sammen med Kristoffer Halvorsen som også er en habil hundekjører!

Teamet holder til på en gård på Nord-Torpa som ligger ved foten av Synnfjell; et eldorado for hundekjørersporten. Kennelen har til enhver tid rundt 40 hunder.

Merittlisten til Birgitte er lang og i 2017 ble hun Norgesmester da hun kom på 2. plass i Femundløpet 600 km og tok igjen tittelen i 2018.

Team Birgitte Næss sverger til Appetitt da det holder god, norsk kvalitet.

«Jeg har brukt Appetitt i mange år, gjennom flere generasjoner hunder. Med dette fôret har vi nådd helt til topps i en krevende sport som hundekjøring. Appetitt inneholder nok næringsstoffer, ferske råvarer og har god smakelighet. Når jeg setter krav til hundene mine må jeg vite at det jeg putter i de holder topp kvalitet, slik at de kan utvikle seg og prestere best mulig i både trening og løp», forteller Birgitte.

Birgitte og Team Birgitte Næss kan du følge her https://www.facebook.com/dogmusherbirgitte

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Thomas Wærner

Thomas Wærner og hans «Berserk kennel» holder til i Nord-Torpa like ved Synnfjell. Thomas bor her sammen med  et varierende

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.