Hanna Lyrek

Hanna Lyrek sitter på pute i hagen. Hun har lyst hår i hestehale, og holder tre mørke valper i armene sine mens hun smiler ømt.

Hanna Lyrek er en profesjonell hundekjører fra Alta. Hun er den yngste hundekjøreren («musher») på QRILL Pet Mushing Team og i 2019 ble Hanna også den yngste hundekjøreren som noensinne har fått norgesmestertittelen i langdistanse hundekjøring.

Hanna har hatt interesse for sledehunder hele livet og hun ble født inn i en familie som har lang tradisjon for hundekjøring. Hannas første leveår var i Alaska og etter hvert flyttet familien tilbake til Norge. I en alder av fire år gikk Hanna sin første sledehundtur alene, og siden den gang har livet vært hundekjøring.

Etter tre år som junior konkurrerer hun nå i de lengste og tøffeste sledehundeløpene i verden. I 2019 vant hun Finnmarksløpet (FL-500), noe som gjorde henne til den yngste som noensinne fikk denne tittelen. Hun ble også Norgesmester i langdistanse hundekjøring samme år. I dag bor Hanna og familien i Alta hvor de driver sin egen kennel med 65 hunder og også «Trasti & Trine» som tilbyr overnatting, hundesledeturer og restaurant. Når vi ser på hva Hanna allerede har oppnådd i sin karriere med unghunder, ser vi fram til å følge Hanna framover!

https://www.qrillpetmushingteam.com/hanna-lyrek

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Hundetrener og Appetitt ambassadør Bertil Nyheim trener hund til jakt, her ute i vintersolen med hund i armene sine mens han smiler glad.

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping