Hundemat på nett fra Appetitt

Her er en oversikt for deg som vil handle hundemat på nett.

Et utvalg av Appetitt hundefôr

Her er noen av våre bestselgende hundefôr. Klikk på produktet for å lese mer om næringsinnhold eller klikk her for å finne din nærmeste forhandler av Appetitt hundefôr og kattemat.

Hundefor: Appetitt Maintenance Medium 12kg, hvit og oransje sekk, hvit og brun hund
Appetitt Maintenance Medium Breed 12 kg hundefôr
Fullfôr til voksne hunder fra 1 alder, og med voksenvekt mellom 10 og 25 kg og med et normalt aktivitetsnivå...
Energifor: Hvit og rød sekk Appetitt Dog Energy 3kg tørrfor, mørkebrun hund avbildet
Appetitt Energy 12 kg hundefôr
Fullfôr til voksne hunder med høyt aktivitetsnivå Fôret har et høyt innhold av protein og fett av animalsk og marin...
Energifor: Hvit og rød sekk Appetitt Dog Energy 3kg tørrfor, mørkebrun hund avbildet
Appetitt Energy 3 kg hundefôr
Fullfôr til voksne hunder med høyt aktivitetsnivå Fôret har et høyt innhold av protein og fett av animalsk og marin...
Appetitt Energy Sport våtfôr
Våtfôr til hund med høy smakelighet Fôret har et høyt energiinnhold og kan brukes både som et fullfôr eller som...

Hundemat på nett - nyttig å vite!

Hvor kan jeg kjøpe Appetitt hundemat på nett?

Appetitt hundefôr kan du kjøpe på flere måter. Du kan handle i din nærmeste dyrebutikk som fører Appetitt hundefôr men også hos ulike nettforhandlere. Mange dyrebutikker har også en nettside du kan handle fra og så få tilsendt fôr til nettopp din hund hjem. Her på våre nettsider vil du øverst i menylinjen finne en fane der du kan velge “Forhandler” og enten velge direkte en forhandler som selger hundemat på nett eller søke deg fram til din nærmeste butikk som har Appetitt hundefôr

Hvordan får jeg levert hundefôr som jeg har bestilt på nett?

Hver av våre leverandører har ulike alternativer for leveranse av sine varer. Du bør derfor gå inn på forhandlerens nettside og lese hva som står der om levering av fôr. Ønsker du fôr levert rett hjem, kan for eksempel dyrekassen.no være et godt alternativ. Ønsker du å klikke og hente i butikk er utvalgte av nettbutikker flere, men husk at du også ofte får mulighet å velge om du vil få levert en vare helt på døren, mot et mindre gebyr, når varen er på vei til deg. Følg med på informasjonen transportøren sender deg i forkant av leveransen for valg av leveringsmåte.

Hva må jeg betale for levering?

Hva du må betale for levering av hundefôr hjem vil avhenge av leveringsløsningen den enkelte nettforhandler har, derfor vil det opplyses om dette på forhandlerens nettside. De fleste forhandlere av hundefôr og kattemat på nett har vanligvis en fraktfrigrense, og når du har handlet over dette beløpet får du varene dine tilsendt fritt hjem.   

Kjøps- og leveringsvilkår

Ulike nettleverandører har ulike kjøps- og leveringsvilkår. Du bør derfor se hva slags informasjon den enkelte forhandler som selger hundefôr på nett har lagt ut på sin side for netthandel. 

Kan jeg være trygg på at mine personopplysninger er ivaretatt ved kjøp av hundemat på nett?

Alle bedrifter i Norge skal ved lov (Personvernforordningen/ GDPR) sikre at de håndterer personvernet ditt, altså de opplysninger du gir fra deg i forbindelse med, som i denne sammenheng, gjelder nettsalg, på en riktig måte. Dette omfatter altså all behandling (lagring, registrering, analysering osv.) av alle personopplysninger. Du kan derfor være trygg på at du kan handle Appetitt Hundefôr sikkert på nett hos våre forhandlere.

Angrerett, retur og reklamasjon ved hundefôr som er kjøpt på nett

Ulike nettaktører har ulike regler for retur av varer, men garanti på produkter følger forbrukerkjøpslovens bestemmelser. Ved reklamasjon på produkter følges normalt forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett og det er viktig at du tar kontakt med kundeservice hos nettstedet du kjøpte varen for videre oppfølging og se på nettsiden hva forhandleren skriver om prosedyre ved reklamasjon.


Er det smaksgaranti på Appetitt hundemat på nett?

For Appetitt så har det vi kaller tilvenningsgaranti på tørrfôr til hund. Dette betyr at hunden kan få tid til å venne seg til et nytt fôr, og du som eier kan observere hvordan hunden liker og reagerer på det nye fôret. Hvis du og hunden etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake. Garantien gjelder fra dagen du kjøpte fôret, så husk å ta vare på kvittering på kjøpet, både når du kjøper i butikk eller på nett. Denne må du også ta med om du kommer tilbake. 

Er det trygt å kjøpe hundemat på nett?

Ja, det er like trygt å  trygt å kjøpe hundemat på nett som fra våre leverandører som selger hundefôr i en fysisk butikk. Men som kunde har du trolig i blant ønsker om ulike type service litt avhengig av hva du skal kjøpe til hunden din. Eksempel på dette kan være når du trenger spesifikke råd i valg av hundefôr, da er kanskje et ordinært utsalgssted et godt valg for deg

Er det samme utvalg av hundemat på nett som i butikk?

Utvalg av varer i en fysisk dyrebutikk kan selvsagt være begrenset, da plassen tilgjengelig i butikk kan variere mye. Derfor har nå også etterhvert mange dyrebutikker også en nettbutikk du kan handle hundemat på nett. Vårt tips er at om du ikke finner en vare du ønsker, så ta kontakt med forhandler, kanskje kan de likevel skaffe varen til deg! 

Covid-19 endret vår hverdag brått, men endret pandemien også hvordan vi handler hundemat og hva vi kjøper?

Ja, forteller alle trendkurver og statistikker oss når vi nå har vært gjennom det første året av pandemien. Hva denne spesielle perioden har lært oss, så er det at et kjæledyr er familie, de er våre venner, noe som vi kan se har trådt tydelig fram nå!

Global Alliance of Pet Food Associations (GAPFA), den globale organisasjonen for produsenter av hundefôr og kattemat, forteller i sin rapport fra året som har gått at en endring i vårt hold av kjæledyr og de daglige valg vi gjør for dem, er tydelig. Vi som arbeider i selskapsdyrbransjen har i mange år nå har sett at trendene drives av «humanisering», en menneskeliggjøring, av vårt hold av kjæledyr og en «premiumisering», altså et kvalitetsløft av produkter. Dette har resultert i spesialisering av fôrsortimenter og ny teknologi.

I forbindelse med utbruddet av pandemien og i tiden etter ser vi at disse trendene akselerer raskt. Pandemien medførte en betydelig usikkerhet i samfunnet og med sosial isolasjon, vi så et skifte i vårt handelsmønster, vi så utfordringer innen logistikk av varer og generell lavkonjunktur uten tydelig grense for varighet av situasjonen. Vi så at for mange var løsningen å gå til anskaffelse av et kjæledyr for selskap og glede.

Hundemat på nett

Tradisjonelt har vi handlet dyremat i fysiske dyrebutikker og fysiske butikker er fortsatt en viktig handelskanal for hundemat, kattemat og utstyr. Fysiske butikker gir oss mulighet å raskt få tak i varer, og er samtidig en viktig rådgivningskilde omkring alt som omhandler hold av kjæledyr.

Med pandemien så vi at noe endret seg og en trend vi har sett utvikle seg over tid, skjøt fart. Hundeeiere og katteeiere globalt skiftet til e-handelspreferanser for handel, gjennom hele pandemien, og vi ser at salg av kattemat og hundemat på nett vedvarer. Dette er i stor grad et resultat av den sosial distansering vi er midt i og de økte hygienetiltak omkring oss. Alt tyder derfor på at vi har endret måten vi handler varer til våre kjæledyr. Vi handler altså mer og mer hundemat på nett og kattemat på nett. I USA utgjorde e-handel 16% av kategorien før COVID-19, og ligger nå på 23%.

Fysiske butikker vil fortsatt framover være en viktig handelskanal for hunde- og katteeieren, nettopp på grunn av muligheten for personlig service og mulighet for å sammenligne utvalg av varer. Det er nok likevel få som tviler på at også denne bransjen må tilpasse seg de trendene vi ser nå, og hvor kombinasjoner av butikkdrift med mulighet for netthandel og utlevering av varer vil øke kundens lojalitet og støtte opp omkring vårt ønske om å handle enklest mulig.

Hva blir viktig for oss framover når vi velger fôr og godbiter til våre kjæledyr?

Krav til kvalitetsingredienser og fôr og tilskudd som støtter dyrenes helsebehov vet vi står sterkt allerede nå og denne premiumiseringen av fôr og godbiter til katt og hund forventes å fortsette å stå sterkt fremover.

Dyreeiere velger i stor grad tørrfôr til katt og hund for å forenkle fôringen, det er lett å rasjonere og holdbarheten er god. Vi ser at vi gjennom pandemien velger vi også i større grad godbiter og våtfôrprodukter. Disse produktene forsterker indirekte båndet mellom eier og kjæledyr da produkter som dette kan forbindes med glede av å gi og av å skjemme bort våre dyr og dermed oppfyller et følelsesmessig behov hos dyreeier.

Til slutt tyder alt på at det blir mer og mer viktig for oss med nærheten til eget marked; som sikring av arbeidsplasser i eget land/ område, trygghet på dyrevelferden og matvaretrygghet. Lokale råvarer, bærekraftig produksjon og kortreist fôr!

 

Jeg skal for første gang handle hundeutstyr og hundemat på nett til min nye valp. Hva trenger en liten valp som «startpakke»?

Det mye å velge mellom av utstyr og fôr til valper, og valpen har egne behov i den første tiden enn de behov en voksen hund har. Det viktigste å huske på når du får en valp hjem er at du har et godt valpefôr å tilby.

Gode valpefôr tilbyr valpen de næringsstoffer som den trenger i valpens første år og tar også hensyn til hvor stor valpen din blir som voksen hund. Så vårt beste råd når du skal handle inn til din valp sin «startpakke» er at du kjøper et valpefôr som er tilpasset nettopp din hund. Appetitt Puppy hundefôr finnes i varianter for valper av små raser, medium- og store raser.

Du vil finne all informasjon du trenger om vår Appetitt hundefôr til valp her på nettsiden under fanen «Produkter». Ellers vil vi anbefale en lufttett beholder, fôrtønne, med lokk for å oppbevare hundefôret i. Slik vil hundefôrets gode smak beholdes lengre, samt at du beskytter fôret og sikrer god hygienisk kvalitet.  Vi anbefaler også at du setter hele sekken i beholderen for best mulig hygiene. God hygiene er ikke minst viktig også for fôr og vann, så vi vil anbefale at du har flere fôrskåler slik at valpen din alltid får mat og vann i rene skåler.

Når du handler hundemat på nett vil du ofte få forslag til andre produkter, og har du en valp og har valgt både fôr og fôrskåler, så vil du helt sikkert få forslag på seng til din valp, bur, leker og seler. Er du usikker, ta kontakt med din nærmeste faghandel for hundemat, eller forhandler av hundemat på nett for flere gode råd. 

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping