Appetitt for kattens pels og hud

Et funksjonelt fôr for katten din

Vårt lag av eksperter har utviklet en serie av funksjonelle fôr, som gir katten din den næringen den trenger for å opprettholde en sunn hud og pels.

Vår kattemat for hud og pels, inneholder nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å styrke kattens naturlige motstandskraft og fremme sunn hud og pels. Vi benytter oss så langt vi kan av ferske norske råvarer av høy kvalitet.

Vi håper at vårt kattemat for hud og pels vil hjelpe katten din med å opprettholde en sunn og glansfull pels, og en sunn hud.

Pelspleie for katt

Pelspleie er viktig for kattens helse og velvære. Appetitt katt tilbyr et bredt utvalg av kattemat av høy kvalitet, inkludert spesialtilpasset fôr for katter med hud- og pelsproblemer. Vårt team av eksperter har utviklet en serie av funksjonelle fôr som gir katten din den næringen den trenger for å opprettholde en sunn hud og pels.

For å holde kattens pels i god stand, anbefaler vi å børste katten regelmessig. Dette bidrar til å fjerne løse hår og hindre dannelse av tover og floker. Vi anbefaler også å gi katten din et balansert kosthold med høy kvalitet kattemat, som Appetitt katt.

Aktuelt produkt

Appetitt Shiny Coat 2,5 kg kattemat

Fullfôr til voksne katter (tørrfôr katt). Med biotin, methionin, fettsyrer og organisk sink for huden og pelsen til katten.

Appetitt Shiny Coat kattemat er et norskprodusert kattefôr som har et høyt innhold av proteiner med animalsk og marin opprinnelse og som har høy proteinfordøyelighet. Fôret har en spesiell formel av biotin, methionin, fettsyrer og organisk sink for huden og pelsen til katten.

Appetitt Shiny Coat inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris. Det vil si et lavt innhold av råvarer som kan forårsake allergier eller fôrintoleranse.

Naturlig  glukosamin og kondroitin fra laks og kylling for ledd og beinhelse.

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping