Appetitt Kitten til kattunger

En søt kattunge (grå med hvite bein og fjes) som leker med en blomst stikkende opp fra brostein.

Slik velger du riktig mat for kattungen

Det finnes svært mange varianter av kattefôr på markedet og det er nesten like mange varianter for kattunger.

Uansett hvilket fôr du velger for din kattunge, er det viktig at du velger helfôr som gir et balansert fôr med støtte for vekst.

Vi har snakket med Appetitt sin egen fôrekspert og veterinær for å høre hva hun vil anbefale.

En søt kattunge som stirrer på sitt kattevis

Krill- en høykvalitetskilde til Omega 3

Krill er en råvare i Appetitt fordi råvaren bidrar med protein av høy kvalitet og med god fordøyelighet. Videre er innholdet av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA veldig høyt sammenlignet med andre tilgjengelige marine råvarer. Omega-3 fettsyrene i krillmel er vannløselige, og dermed tas de raskere og mer effektivt opp i kroppen enn fra tradisjonelle omega-3 kilder som for eksempel fiskeolje.

Høyverdige omega 3-kilder er positive for hunden og kattens bein- og leddhelse, hud og pelskvalitet samt utvikling av hjerne- og nervefunksjoner. I tillegg inneholder krill naturlig glukosamin, et funksjonelt stoff som kan ha positiv effekt på dyras bein- og leddhelse.

Krillfisket har fire år på rad blitt kåret til verdens mest bærekraftige reduksjonsfiskeri. Fisket er begrenset til en bestemt region i Antarktis kalt område 48. FN definerer et fiskeri som bærekraftig når opp til 10 prosent tas ut av stammen. For det antarktiske krillfisket er kvoten for område 48 satt på kun 1 prosent av biomassen.

Aktuelt produkt

Kattemat til kattunge: Hvit og rosalilla sekk Appetitt Kitten 2,5 kg sekk tørrfor, sovende kattunge avbildet

Appetitt Kitten 2,5 kg

Fullfôr til kattunger fram til 1 års alder (tørrfôr kattunge)

Appetitt Cat Kitten har et høyt innhold av protein fra animalske og marine råvarer. Høy proteinfordøyelighet og et innhold av essensielle aminosyrer som er tilpasset kattunger i vekst fram til ca. 1 års alder. Det høye energi- og næringsinnholdet gjør at Appetitt Kitten også passer som kattemat til drektige og diende katter.

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping