Om Appetitt

Appetitt er et norskprodusert kattemat og hundefôr

Appetitt tilbyr et bredt utvalg super-premium hundefôr og kattefôr, laget med norske råvarer av høy kvalitet! Fôret produseres på en fabrikk ved fjorden  i Vaksdal ved Bergen. Den korte veien fra produksjon til butikk gir alltid ferskt fôr. Kortreist fôr gjør at næringsverdien er optimal og sikrer fôr med høy smakelighet.

Appetitt er basert på norske råvarer og med så høy andel norske råvarer som mulig i de ulike variantene. Bruk av norske råvarer, lokal produksjon og kort vei til forbruker betyr også mindre belastning på miljø og klima.

Norge har svært strenge krav til råvarer. Vi har nulltoleranse for salmonella og genmodifiserte råvarer. Vi har svært god dyrehelsestatus og en restriktiv bruk av antibiotika i husdyrholdet.  Det gjør kan lage verdens beste fôr med verdens beste råvarer i Norge!

 

Appetitt hundefôr og kattemat er utviklet og produsert i Norge, av vår forsknings- og utviklingsavdeling. Appetitt er norsk, kortreist, ferskt og miljøvennlig.  Appetitt hundefôr og kattemat har et sortiment med høy andel unike norske, sirkulære råvarer. Alle fôrvarianter har en høy andel av hydrolyserte proteinkilder fra marine og animalske kilder (laks og kylling). Dette er protein med høy fordøyelighet og som også kan bidrar til redusert fare for intoleranse og allergi.

Fôret inneholder funksjonelle ingredienser fra naturlige kilder, blant annet naturlig glukosamin og kondroitin fra laks og kylling, samt høyopptakelig omega-3 fra antarktisk krill fra bærekraftig fiske.

Appetitt hundefôr har tre varianter for sensitive hunder. Appetitt Sensitive Chicken, Appetitt Sensitive Fish og Appetitt Sensitive Lamb & Chicken . Vi kan tilby den aller beste ernæring for god helse og livskvalitet hos katt og hund!

Kvalitetskontroller for å sikre gode råvarer og sluttproduktets kvalitet

Kontroll av både råvarer og ferdig hundefôr og kattemat setter vi høyt når vi produserer fôr til din katt eller hund. Alle råvarer kommer fra godkjente leverandører som vi også systematisk reviderer med hensyn til deres kvalitetssystemer. Alle råvarer vi bruker i våre fôr er GMO-frie og det kreves bevis for salmonellafrihet før råvaren kan tas inn i vår fabrikk. Videre har vi omfattende kontrollplaner for systematisk gjennomføring av analyser av fôrets innhold.  Produksjon og kvalitetssystem er godkjent av det norske Mattilsynet. Mattilsynet reviderer også etterfølgelse av kvalitetssystemet.

Forskning

Vi har utstrakt forskning i egen regi der vi gjennomfører forsøk og tester av råvarer og ferdigfôr. Vi fokuserer på smakelighet, effekter på tarmhelse og kvalitet avføring, pels- og hudkvalitet og potekvalitet.

Råvarenes opprinnelse

De aller fleste basis-råvarer som animalsk og marint protein er norske råvarer. Eksempel på dette råvarer fra kylling og fisk. Fettkildene vi bruker er kyllingfett og som er en  norsk råvare. Stivelsen kommer fra blant annet erter og potet.  Stivelse er en viktig del av et fôr som en energikilde, men også viktig i produksjonen av fôrkulene, ved å bidra til fasong og struktur. Ertestivelsen er av norsk opprinnelse. 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping