Appetitt til voksne katter

Riktig fôr gir katten din et rikt liv

Katter er fascinerende dyr som har mange instinkter og behov. De er rovdyr som liker å jakte, leke og spise små måltider gjennom dagen. Men hvordan kan du som katteeier sørge for at katten din får den beste fôringen som stimulerer både adferd og helse?

Vil du lære mer om hvordan tørrfôr til katt kan ha mange fordeler, både for kattens tannhelse, mentale stimulering og velvære?

Appetitt for steriliserte katter

Sterilisering eller kastrering er et viktig skritt for å forbedre kattens helse og livskvalitet. Men det kan også påvirke kattens stoffskifte og energibehov. Derfor trenger katter som er sterilisert eller kastrert et spesielt tilpasset fôr som Appetitt kattemat for steriliserte katter.

Appetitt kattemat for steriliserte katter er et fullfôr som inneholder alle de næringsstoffene som katten trenger for å holde seg sunn og frisk. Det har et moderat innhold av protein og fett, som bidrar til å opprettholde en optimal kroppsvekt og forebygge overvekt. Det har også et lavt og balansert innhold av mineraler, spesielt fosfor og magnesium, som reduserer risikoen for urinveisproblemer og urinstein.

I tillegg er det laget med lettfordøyelige ingredienser, som ris og laks, som er skånsomme for kattens fordøyelse og gir en god smak.

Appetitt tørrfôr til voksne katter

Appetitt våtfôr til voksne katter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping