Appetitt hundefôr for sensitive hunder

Appetitt Sensitive

Noen hunder har en sensitiv fordøyelse eller sensitiv hud, som kan påvirke deres trivsel og livskvalitet. Det er viktig å velge et fôr som er tilpasset deres spesielle behov, og som bidrar til sunn og balansert ernæring.

Appetitt Sensitive-serien er tilpasset sensitive hunder og består av to  «monoprotein»-varianter, dvs fôr med kun en proteinkilde og en variant med lammeprotein og med hydrolysert protein fra kylling.

Alle disse fôrene har et høyt innhold av hydrolyserte proteinråvarer med høy fordøyelighet. 

Har du en hund som du tror kan ha en fôrallergi, er det viktig at du tar med din hund til din veterinær for en sjekk, da en fôrallergi kan kreve at din hund trenger en spesialdiett for nettopp sin sensitivitet. 

Slik bytter du fôr på hunden din

Å bytte hundefôr bør gjøres gradvis for å minimere eventuelle fordøyelsesproblemer eller ubehag for hunden din. Det er lurt å snakke med veterinæren din før du begynner å bytte fôr. Veterinæren kan gi deg råd basert på hundens spesifikke behov og eventuelle helseproblemer den kan ha.

For å introdusere det nye fôret gradvis, kan du starte med å blande det nye fôret med det gamle fôret i forholdet 25/75 (nytt/gammelt) i løpet av de første 3-4 dagene. Deretter kan du gradvis øke andelen av det nye fôret over en periode på 7-10 dager, til du til slutt bruker 100% av det nye fôret.

Husk at hver hund er unik, og noen kan ta lenger tid enn andre for å tilpasse seg det nye fôret. Vær tålmodig og gi hunden din tiden den trenger til å venne seg til endringene.

Med høyopptagelig Omega-3

Krill er en råvare i Appetitt fordi råvaren bidrar med protein av høy kvalitet og med god fordøyelighet. Videre er innholdet av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA veldig høyt sammenlignet med andre tilgjengelige marine råvarer. Omega-3 fettsyrene i krillmel er vannløselige, og dermed tas de raskere og mer effektivt opp i kroppen enn fra tradisjonelle omega-3 kilder som for eksempel fiskeolje.

Høyverdige omega 3-kilder er positive for hundens bein- og leddhelse, hud og pelskvalitet samt utvikling av hjerne- og nervefunksjoner. I tillegg inneholder krill naturlig glukosamin, et funksjonelt stoff som kan ha positiv effekt på dyras bein- og leddhelse.

Krillfisket har fire år på rad blitt kåret til verdens mest bærekraftige reduksjonsfiskeri. Fisket er begrenset til en bestemt region i Antarktis kalt område 48. FN definerer et fiskeri som bærekraftig når opp til 10 prosent tas ut av stammen. For det antarktiske krillfisket er kvoten for område 48 satt på kun 1 prosent av biomassen.

Aktuelle produkter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping