Appetitt hundefôr til voksne hunder

Hundefôr for den voksne hunden

Appetitt er et norskprodusert hundefôr som produseres i vakre Vaksdal, like utenfor Bergen. Appetitt tilbyr fôr til hund i alle livsfaser, med ulike smakspreferanser og også med tilpasning for spesielle behov. Eksempel på dette er fôr til sensitive hunder, til hunder med behov for støtte til hud og pels eller for hunder som lett legger på seg.

Appetitt Maintenance er utviklet spesielt for voksne hunder med normal aktivitet og finnes til hunder av små, medium og store raser.

Fôret inneholder høykvalitetsprotein av animalsk og marin opprinnelse med høy fordøyelighet, og er produsert på glutenfri resept, altså inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris (ris inneholder ikke gluten). Fôret har et høyt innhold av hydrolyserte proteinråvarer og har som har svært høy fordøyelighet.

Slik bytter du fôr på hunden din

Å bytte hundefôr bør gjøres gradvis for å minimere eventuelle fordøyelsesproblemer eller ubehag for hunden din. Det er lurt å snakke med veterinæren din før du begynner å bytte fôr. Veterinæren kan gi deg råd basert på hundens spesifikke behov og eventuelle helseproblemer den kan ha.

For å introdusere det nye fôret gradvis, kan du starte med å blande det nye fôret med det gamle fôret i forholdet 25/75 (nytt/gammelt) i løpet av de første 3-4 dagene. Deretter kan du gradvis øke andelen av det nye fôret over en periode på 7-10 dager, til du til slutt bruker 100% av det nye fôret.

Husk at hver hund er unik, og noen kan ta lenger tid enn andre for å tilpasse seg det nye fôret. Vær tålmodig og gi hunden din tiden den trenger til å venne seg til endringene.

Med høyopptagelig Omega-3

Krill er en råvare i Appetitt fordi råvaren bidrar med protein av høy kvalitet og med god fordøyelighet. Videre er innholdet av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA veldig høyt sammenlignet med andre tilgjengelige marine råvarer. Omega-3 fettsyrene i krillmel er vannløselige, og dermed tas de raskere og mer effektivt opp i kroppen enn fra tradisjonelle omega-3 kilder som for eksempel fiskeolje.

Høyverdige omega 3-kilder er positive for hunden og kattens bein- og leddhelse, hud og pelskvalitet samt utvikling av hjerne- og nervefunksjoner. I tillegg inneholder krill naturlig glukosamin, et funksjonelt stoff som kan ha positiv effekt på dyras bein- og leddhelse.

Krillfisket har fire år på rad blitt kåret til verdens mest bærekraftige reduksjonsfiskeri. Fisket er begrenset til en bestemt region i Antarktis kalt område 48. FN definerer et fiskeri som bærekraftig når opp til 10 prosent tas ut av stammen. For det antarktiske krillfisket er kvoten for område 48 satt på kun 1 prosent av biomassen.

Aktuelle produkter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping