Ambassadører

Appetitt samarbeider med flere, flotte ambassadører fra hele landet! Les mer om dem her.

Luna og Jarl

Luna og Jarl reiser mye rundt på katteutstillinger i Norge og i våre naboland med deres stjerne på fire bein, Mister Valentine, også kalt Tino innenfor hjemmets fire vegger.

› Les mer

Eskil Knag

Eskil Knag er ikke bare en hundekjører, men en ekte friluftsentusiast som har hatt et nært forhold til trekk- og jakthunder siden han var liten.

› Les mer

Kennel SheepWise

Kennel SheepWise eies av Jane Kristiansen. Jane er utdannet dyrepleier fra England, og har drevet aktivt med jakthunder på fasanjakt

› Les mer
Oppdretter fra Kennel Vintervidda sittende på gresset med tre hunder (2 lapphunder, 1 vallhund) foran fem store premiesløyfer. Ved siden av er det plassert tre sekker med Appetitt hundefôr. Kennel Vintervidda fôrer med Appetitt hundefôr og har vunnet en rekke priser.

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin og Jørgen. Kennelen fikk sitt presifix i 1980, men hadde hatt noen kull med Fox

› Les mer
Appetitt ambassadør Petter Steen fra Kennel Valera sitter på stabburstrappa sammen med sine 8 fuglehunder - alle hvite, med innslag av brunt eller svart i pelsen.

Kennel Valera

Kennel Valera eies av Anne Christine og Petter Steen. Kennelen har oppnådd mange gode resultater og har oppdrettet over 70 egne champions.

› Les mer
Profesjonell hundekjører Amund Kokkvoll under Femundsløpet - han er Appetitt ambassadør.

Amund Kokkvoll

Amund Kokkvoll er profesjonell hundekjører. Gjennom hele ungdomstiden har han vært en allsidig idrettsutøver. Han vant første NM junior i Femundløpet 2013.

› Les mer
Appetitt ambassadør Linda Haugvik poserende foran en blå agility tunell med to av sine Parson Russel Terrier konkurransehunder.

Linda Haugvik

Linda Haugvik konkurrerer innen hundesportgrenene agility, rally lydighet og smeller med Ika og Dicte som er to aktive Parson Russell

› Les mer
Hundetrener og Appetitt ambassadør Bertil Nyheim trener hund til jakt, her ute i vintersolen med hund i armene sine mens han smiler glad.

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer
Smilende Appetitt ambassadør Thomas Wærner med lue og solbriller, blir snust på hodet av en av sine sledehunder under Finnmarksløpet.

Thomas Wærner

Thomas Wærner og hans «Berserk kennel» holder til i Nord-Torpa like ved Synnfjell. Thomas bor her sammen med  et varierende

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping