Appetitt seniorfôr til hund

Spesialfôr til eldre hunder

Appetitt Senior er tilpasset og balansert etter den aldrende hund sitt ernæringsbehov. Aldringsprosessen hos hunder varierer, og overgangen til et seniorfôr må vurderes individuelt for hver hund.

Dette hundefôret har et moderat protein- og fettinnhold, samt med et høyt innhold av naturlige antioksidanter som vitamin E og rosmarin. Naturlig glukosamin og kondroitin fra laks og kylling bidrar med støtte for ledd og bein.

Loppefrøskall i fôret har høyt innhold av vannløselige fibrer og bidrar til god mage -og tarmfunksjon. Loppefrøskall har også svært god vannbindingsevne og dermed gode svellingsegenskaper og kan dermed også bidra til økt metthetsfølelse.

Fôret inneholder i tillegg karnitin for energi- og fettomsetningen.  Her kan du lese mer om Appetitt Senior

Aktuelle produkter

Med høyopptagelig Omega-3

Krill er en råvare i Appetitt fordi råvaren bidrar med protein av høy kvalitet og med god fordøyelighet.

Videre er innholdet av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA veldig høyt i krillmel sammenlignet med andre tilgjengelige marine råvarer. Omega-3 fettsyrene i krillmel er vannløselige, og de tas dermed raskere og mer effektivt opp i kroppen enn fra tradisjonelle omega-3 kilder som for eksempel fiskeolje.

Høyverdige omega 3-kilder er positive for hunden og kattens bein- og leddhelse, hud og pelskvalitet samt utvikling av hjerne- og nervefunksjoner. I tillegg inneholder krill naturlig glukosamin, et funksjonelt stoff som kan ha positiv effekt på dyras bein- og leddhelse.

Krillfisket har fire år på rad blitt kåret til verdens mest bærekraftige reduksjonsfiskeri. Fisket er begrenset til en bestemt region i Antarktis kalt område 48. FN definerer et fiskeri som bærekraftig når opp til 10 prosent tas ut av stammen. For det antarktiske krillfisket er kvoten for område 48 satt på kun 1 prosent av biomassen.

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping