Appetitt Puppy valpefôr

En søt sort og brun valp (rottweiler) som ligger i en sommereng. Appetitt selger fôr til valper.

Valpefôr til hunder i vekst

Hundevalper vokser fort, og det er viktig å sørge for riktig næring, spesielt i hundens første leveår.

Valper har et veldig spesifikt ernæringsbehov, fordi immunsystem, fordøyelsessystem, muskulatur og skjelett utvikler raskt gjennom valpeperioden.

Appetitt har et stort utvalg, for å sikre at du finner det fôret som er tilpasset ditt kjæledyr i de ulike fasene. Spør gjerne der du kjøper Appetitt hundefôr, for mer utfyllende informasjon om hva som passer for din valp og rase. 

 

 

En brun og søt valp

Med høyopptagelig Omega-3

Krill er en råvare i Appetitt fordi råvaren bidrar med protein av høy kvalitet og med god fordøyelighet. Videre er innholdet av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA veldig høyt sammenlignet med andre tilgjengelige marine råvarer. Omega-3 fettsyrene i krillmel er vannløselige, og dermed tas de raskere og mer effektivt opp i kroppen enn fra tradisjonelle omega-3 kilder som for eksempel fiskeolje.

Høyverdige omega 3-kilder er positive for hunden bein, ledd, hud og pelskvalitet samt utvikling av hjerne- og nervefunksjoner. I tillegg inneholder krill naturlig glukosamin, et funksjonelt stoff som også kan ha positiv effekt på dyras bein- og leddhelse.

Krillfisket har fire år på rad blitt kåret til verdens mest bærekraftige reduksjonsfiskeri. Fisket er begrenset til en bestemt region i Antarktis kalt område 48. FN definerer et fiskeri som bærekraftig når opp til 10 prosent tas ut av stammen. For det antarktiske krillfisket er kvoten for område 48 satt på kun 1 prosent av biomassen.

Aktuelle produkter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping