Appetitt til eldre katter

Kortreist kvalitetsfôr for eldre katter

Appetitt er et norsk fôrmerke som produserer høykvalitets kattemat med en høy andel norske råvarer. Appetitt har et bredt utvalg av kattemat tilpasset kattens ulike livsfaser og behov. For eldre katter har Appetitt utviklet et spesielt fôr som heter Appetitt Senior.

Appetitt Senior er et fullfôr til eldre katter som har et energi- og næringsinnhold som er tilpasset en eldre katts behov. Fôret har en høy smakelighet og er lett fordøyelig, noe som er viktig for eldre katter siden kattens evne til å ta opp næringsstoffer kan bli redusert med økende alder. 

Krill- en høykvalitetskilde til Omega 3

Krill er en råvare i Appetitt fordi råvaren bidrar med protein av høy kvalitet og med god fordøyelighet. Videre er innholdet av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA veldig høyt sammenlignet med andre tilgjengelige marine råvarer. Omega-3 fettsyrene i krillmel er vannløselige, og dermed tas de raskere og mer effektivt opp i kroppen enn fra tradisjonelle omega-3 kilder som for eksempel fiskeolje.

Høyverdige omega 3-kilder er positive for kattens bein- og leddhelse, hud og pelskvalitet samt utvikling av hjerne- og nervefunksjoner. I tillegg inneholder krill naturlig glukosamin, et funksjonelt stoff som kan ha positiv effekt på dyras bein- og leddhelse.

Krillfisket har fire år på rad blitt kåret til verdens mest bærekraftige reduksjonsfiskeri. Fisket er begrenset til en bestemt region i Antarktis kalt område 48. FN definerer et fiskeri som bærekraftig når opp til 10 prosent tas ut av stammen. For det antarktiske krillfisket er kvoten for område 48 satt på kun 1 prosent av biomassen.

Aktuelt produkt

Appetitt Senior 2,5 kg kattemat

Energi- og næringsinnholdet i Appetitt Senior er tilpasset og balansert etter aldrende katters behov.

Aldring hos katter varierer, og overgangen til et seniorfôr må vurderes individuelt for hver katt.

Dette tørrfôret har et moderat proteininnhold som kan redusere faren for proteinoverskudd hos katten, og dermed fordøyelsesforstyrrelser og unødig belastning på nyrer og urinveier.

Fôret inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris og har og har et høyt innhold av hydrolyserte råvarer. Det gir et lavt innhold av råvarer som kan føre til fôrintoleranse og allergier.

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Person som scroller på mobil for å finne nærmeste sted å kjøpe Appetitt hundefôr eller kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping