Appetitt kattemat på nett

Her er en oversikt for deg som vil handle kattemat på nett.

Et utvalg av Appetitt kattemat

Her er noen av våre bestselgende kattemat. Klikk på produktet for å lese mer om næringsinnhold eller klikk her for å finne din nærmeste forhandler av Appetitt hundefôr og kattemat.

Kattemat i hvit og gråblå sekk med Appetitt Cat Senior, 2,5kg sekk tørrfor, lys grå katt avbildet
Appetitt Senior 2,5 kg kattemat
Fullfôr til eldre katter (tørrfôr katt) Energi- og næringsinnholdet i Appetitt Senior er tilpasset og balansert etter aldrende katters behov...
Kattefor i hvit, brun og oransj sekk; Appetitt Cat Chicken, 10 kg tørrfor, oransj og hvit katt avbildet
Appetitt Adult Chicken 10 kg kattefôr
Fullfôr til voksne katter over 1 år Høy andel av proteininnholdet fra animalske råvarer Med lettopptagelig omega-3 fettsyrer (EPA og...
Kattefor i hvit, oransj og brun sekk; Appetitt Cat Chicken, 2,5 kg tørrfor, oransj og hvit katt avbildet
Appetitt Adult Chicken 2,5 kg kattefôr
Fullfôr til voksne katter over 1 år Høy andel av proteininnholdet fra animalske råvarer Med lettopptagelig omega-3 fettsyrer (EPA og...
Kattefôr i hvit, brun og blå sekk; Appetitt Cat Fish, 2,5kg tørrfor, brunspraglet og hvit katt avbildet
Appetitt Adult Fish 2,5 kg kattefôr
Fullfôr til voksne katter (tørrfôr katt) med en høy andel av proteinet fra marine kilder Med hydrolyserte proteinråvarer Med antarktisk...

Kattemat på nett - nyttig å vite!

Hvor kjøper jeg Appetitt kattemat på nett?

Appetitt kattemat kan du kjøpe gjennom mange ulike utsalgssteder. Du kan under fanen “Finn forhandler” på denne nettsiden finne en forhandler enten det er en av dine nærmeste dyrebutikker eller du velger å lete etter nettopp Appetitt Kattemat på nett. 

Jeg har spørsmål om kattemat på nett før jeg handler. Hvordan kan jeg få svar på dette?

Forhandlere av kattemat på nett skal ha en kundeservicefunksjon som hjelper deg med de fleste spørsmål du har rundt alt som har med det å handle kattemat på nett. I de aller fleste tilfeller har forhandleren også personale som har fått opplæring i å gi råd om for eksempel kattefôr og ernæring av katt. Det er derfor lurt å sjekke med nettbutikkens service-løsning og de som sitter der vil eventuelt vil gi deg råd om å få svar på dine spørsmål på andre måter dersom de ikke kan hjelpe deg. 

Har forhandlere av Appetitt kattemat på nett hele sortimentet tilgjengelig? 

Hvilket sortiment de ulike forhandlere har av Appetitt kattemat, enten det er en fysisk butikk eller om det er en forhandler av kattemat på nett, vil variere. På denne nettsiden kan du søke deg fram til en forhandler av kattemat som er nær deg. Har de ikke nettopp den type kattemat som du er ute etter, så kan de aller fleste butikker bestille nettopp den varianten du ønsker på forespørsel. 

Hva må jeg betale for levering av kattemat på nett?

Kostnaden de ulike leverandører av kattemat på nett tar for å leverer kattemat hjem til deg vil variere, så det beste er at du leser grundig på leverandørens side. Mange har det vi kaller en “fraktfrigrense”, slik at når du kommer over en viss kjøpesum, så sender de varene fritt levert hjem til deg. 

Kjøps og leveringsvilkår av kattemat på nett

De ulike leverandører som selger kattemat på nett har sine egne kjøps- og leveringsvilkår- Du må derfor lese hva den enkelte leverandør skriver på siden netthandelssider. 

Personopplysninger- Kan jeg være trygg på at dette håndteres trygt ved kjøp av kattemat på nett? 

Alle som selger en vare i Norge eller som av en eller annen årsak for tilgang til personlige opplysninger er gjennom norsk lov pålagt å ha et godt system for å håndtere dette (GDPR) og da håndtere dette riktig og trygt for deg som kunde. 

Kjøp av kattemat på nett, hva skjer hvis jeg angrer på kjøpet? 

Dette er noe som de fleste innehavere av en netthandel har sine egne regler for, så det beste er at du leser grundig på hva som opplyses på den enkelte leverandør av kattemat på nett sin nettside. Forbrukerlovens bestemmelser gjelder ved garanti og ved en eventuell reklamasjon av varen så følges betingelser rundt kjøp og salg av en vare normalt forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett. Kontakt kundeservice til butikken som du har kjøpt kattemat på nett for mer informasjon om dette.  

Er det samme utvalg av kattemat på nett som i butikk?

Utvalget av kattemat på nett vil kunne variere akkurat som utvalg av varer kan variere i en butikk som selger kattemat. så det kan være en god idê å sjekker flere forhandlere om du ikke finner det du er ute etter. Det er også verdt å merke seg at zoofaghandelsbransjen, altså i de fysiske dyrefôrbutikkene kan det som oftest skaffes nettopp det du er ute etter på forespørsel. 

Er det vanskelig å handle kattemat på nett?

Det er vanligvis ikke vanskelig å handle kattemat på nett, og det er også trygt å handle kattemat på denne måten. Husk at når du har handlet første gang, så er det  veldig mye enklere neste gang! Nettforhandlere har, akkurat slik som fysiske butikker som selger kattemat, et bredt utvalg av de beste merkevarene og som er sunne og gode fôr til din katt. Er du usikker, så er det bare å kontakte din nettforhandler. 

De nettforhandlerne hvor du kan kjøpe Appetitt kattemat har alle god fôrrådgivning dersom du har spørsmål. Enten man er fersk katteeier eller har hatt en eller flere katter hele livet, så er det jo alltid noe man lurer på; hvilket merke skal jeg velge til katten min, når skal katten min skifte til et voksenfôr, når er katten min aldrende, katten min har mye pels og røyter en del nå og hva skal jeg da velge av kattemat. Mange spørsmål og de fleste forhandlere av kattemat på nett og godt trent til å gi deg svar på spørsmål som dette. Så ta kontakt med din forhandler av kattemat på nett, uansett hva du lurer på! 

Finnes det abonnementsordninger ved kjøp av kattemat på nett? 

Ja, mange forhandlere har ordninger hvor du kan inngå et abonnement på kattemat og på for eksempel www.dyrekassen.no kan du også abonnere på Appetitt kattemat og få tilsendt en ny sekk med riktig mengde kattemat til din katt like før du går tom for den du har hjemme. Det kalles for “auto-påfyll» og bidrar til en enklere hverdag når du ikke selv lengre må tenkte på å kjøpe en ny sekk med kattemat og får levert kattematen rett på døren. 

For å finne den løsningen som du selv ønsker, så må du lese på siden til leverandøren av kattemat på nett hva de tilbyr. Eksempelvis vil Dyrekassen tilby en løsning der du enkelt selv kan gjøre endringer når du ønsker det via «Mine sider», og du kan hoppe over leveranser så ofte du vil. Det er ingen bindingstid og du får hver 10 sekk gratis ved kjøp av samme merke og størrelse. Løsningen gir deg også mulighet å legge til andre produkter som du ikke har

auto-påfyll på, for eksempel snacks-produkter og kosttilskudd, katteleker og annet utstyr du trenger til din katt. Ta alltid kontakt med din forhandler av kattemat på nett dersom du har spørsmål om kattemat, fôring av katt og om løsninger som er omtalt her; abonnement av kattemat.

 

Frakt av kattemat. Det er vanskelig for meg å hente og bære hjem kattematen, finnes det gode løsninger for dette?

Flere forhandlere av kattemat, enten det er fra en dyrebutikk eller når du kjøper kattemat på nett, tilbyr levering av kattematen til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk og noen tilbyr også levering helt hjem til din dørmatte. Informasjon om ditt kjøpested av kattemat kan tilby deg dette finner du på nettsiden til forhandleren eller du kan også kontakte forhandler direkte på telefon eller via chat funksjon. Mulighet for valg av type leveringsmetode gir deg som forbruker god fleksibilitet og gir deg dermed valg for hvilken type levering som passer deg best der og da. Valg av levering velges oftest ved betaling, og også om du ønsker såkalt «kontaktløs levering», der varen legges utenfor din dør og du mottar en SMS at varen er levert og hvor du kvitterer at varen er mottatt på tilsvarende måte.

Jeg skal bestille kattemat på nett, men det er jo så mange valg. Hvilken kattemat skal jeg velge til min katt?

Det kan være vanskelig å velge fôr til katten og særlig dersom du er fersk katteeier, enten du har fått deg en kattunge eller en voksen katt. Vårt råd er at du velger et fôr fra produsenter av et kvalitetsfôr, for eksempel Appetitt Cat, og deretter velger du de tilpasninger som passer best til din katt. Til slutt velger man gjerne om man vil fôre med tørrfôr til katt som eneste fôr eller i kombinasjon med et våtfôr til katt. 

Vi vil anbefale at du bruker et tørrfôr til katt som basis da tørrfôr er gunstig for kattens tannhelse og kan bidra med å kontrollere tannstein. Ønsker du derimot å kun fôre med et våtfôr er dette heller ikke feil. Bare pass på at du velger et såkalt fullfôr til katt, slik at kattens behov for energi og næringsstoffer, som vitaminer og mineraler, dekkes. Den viktigste tilpasningen når du velger fôr til din katt er kattungefôret som en ung katt alltid skal ha. En kattunge har andre behov enn en fullvoksen katt. 

Å velge fôr til en voksen katt, når du kjøper kattemat på nett, er mindre kritisk, men også her er det mange valg man kan ta, avhengig av om katten er utekatt eller innekatt, har lang pels, er kastrert, om den er overvektig eller om den har andre spesielle behov. De samme vurderinger gjelder også for valg av våtfôr til katt når du kjøper kattemat på nett. Det finnes etter hvert et bredt utvalg av ulike varianter av våtfôr til katt, og det er de samme tips å følge også ved valg av denne type kattemat. 

Mange ønsker også å tilby snacks- og godbiter til sin katt og dette er selvsagt også noe som både tradisjonelle dyrebutikker og nettbutikker tilbyr et bredt utvalg av. Når du gir din kattunge eller voksne katt er at også godbiter er en form for fôr. Derfor må du som har en overvektig katt huske at en liten godbit flere ganger per dag kan gi katten mange ekstra kalorier i løpet av en uke. Derfor vil vi anbefale for overvektige katter at man i tillegg til å velge et fôr for katter som lett legger på seg også velger en godbit som er for overvektige katter. Du kan lese føre tips om fôring av katt under fanen for artikler her på nettsiden for Appetitt hundefôr og Appetitt kattemat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping