Aud-Lise og Cato Martin Jonassen

Appetitt ambassadør Cato Martin Jonassen med oransje caps i hytteveggen med sin jakthund på fanget iført vest fra Appetitt.

Aud-Lise og Cato Martin Jonassen bor på Neskollen – ca tre kvarter nord for Oslo.  Der bor de rett ved skogen og har mulighet for tur og trening rett utenfor døren, men det meste av fritiden tilbringes allikevel på fjellet – trening utfra hytta i Engerdal Østfjell, på jakt i Rendalen eller på jaktprøver rundt i det ganske land.

Ekteparet Jonassen har per i dag til sammen fem stående og støtende fuglehunder – og ofte har de i tillegg en eller flere hunder på trening i korte eller lengre perioder. Som de sier selv «Vi er et team som trener, konkurrerer, jakter, holder foredrag og har kennel Kvitmosen. Vi samarbeider om hundene, men det er Cato som konkurrerer og henter premier.  Aud-Lise trener dem, er skytter og handler»

Cato har holdt på med hund siden barndommen og har bred erfaring fra forskjellige hundemiljøer.  Er en aktiv jeger og friluftsmann. Han er instruktør i Forsvaret, NJFF, NKK og FKF – og holder dermed flere kurs for forskjellige hundeklubber gjennom året. Innehar og har hatt flere verv i NKK og FKF, dommer og leder av dommerutvalg, samt sensor for nasjonale dommereksamener.  Han har også dømt internasjonale fuglehund konkurranser i utlandet en rekke ganger. Konkurrerer aktivt i dag med fuglehunder og har flere NM plasseringer bl.a. både individuelt og lag (gull i begge).

Aud-Lise har 15 års erfaring med fuglehunder – trening, jakt og jaktprøver og er den i familien, som viser frem hundene på utstilling.  

«Vi har høye ambisjoner og trener målrettet med både egne og andres hunder.  Det er viktig at hundene spiser til enhver tid og hvor som helst, slik at de får i seg nok næring, har høyt opptak og gjør seg godt nytte av maten. Dette fungerer godt med Appetitt hundefôr sine produkter, da det er variert og passer til enhver tid.  Vi har brukt Appetitt hundefôr i flere år nå, og det er viktig for oss at det foregår stadig utvikling av produktene og at hundefôret produseres i Norge!»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Hundetrener og Appetitt ambassadør Bertil Nyheim trener hund til jakt, her ute i vintersolen med hund i armene sine mens han smiler glad.

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping