Eskil Knag

Eskil Knag er ikke bare en hundekjører, men en ekte friluftsentusiast som har hatt et nært forhold til trekk- og jakthunder siden han var liten.

Han har arvet sin interesse for hunder fra sin familie, som alltid har hatt Vorsteher som trofaste følgesvenner. Han lærte seg tidlig å stelle, dressere og aktivisere hundene sine, og oppdaget gleden ved å delta i konkurranser. Han har vært en del av landslaget i Norges Hundekjørerforbund i mange år, og har reist rundt i Norge og Europa for å måle seg mot de beste nordiske hundekjørerne. Han har et imponerende merittliste med 9 individuelle norgesmesterskap, en kongepokal og 14 medaljer fra internasjonale mesterskap på snø.

Han er også en eventyrlysten person som elsker friluftslivet og utfordrer seg selv med å kjøre store hundespann over lange distanser. Han har et mål om å gjennomføre løp som Femundløpet 650 km og Finnmarksløpet 1200 km, som er blant de tøffeste og lengste hundeløpene i verden. I sitt første Finnmarksløp gjorde han en fantastisk innsats og sikret seg en sølvmedalje i VM med en andreplass i 8-spann klassen.

Han driver en kennel med ca 20 hunder, der han har både Vorstehere og andre raser som han bruker til ulike formål. Noen av hundene er spesialiserte på jakt, og han tar dem ofte med til Hardangervidda for å jakte på rype og annet vilt. Andre hunder er mer egnet for trekk, og han trener dem jevnlig for å holde dem i god form og humør.

 

Han er veldig fornøyd med å gi hundene sine et kvalitetsfôr som Appetitt, som er produsert lokalt med naturlige ingredienser. Han mener at profesjonaliteten, den lokale produksjonen og den korte frakten er viktige faktorer for å velge et godt fôr. Han vet at hundene hans trenger god ernæring for å prestere godt i trening og konkurranse, samt ha et godt liv.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Profesjonell hundekjører Amund Kokkvoll under Femundsløpet - han er Appetitt ambassadør.

Amund Kokkvoll

Amund Kokkvoll er profesjonell hundekjører. Gjennom hele ungdomstiden har han vært en allsidig idrettsutøver. Han vant første NM junior i Femundløpet 2013.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping