Kennel Ørntua & Rune Hoholm

Appetitt ambassadør Rune Hoholm med grønn Appetitt-jakke smiler til kameraet, sittende i snøen sammen med sin fuglehund iført vest fra Appetitt.

Jeg heter Rune Hoholm og bor i Sørreisa i Troms.  Livet med fuglehunder, trening, jakt og konkurranser er en stor lidenskap som opptar det meste av fritiden min. Jeg har hatt fuglehund siden 1995 og har for tiden to pointere som jeg bruker til turer, jakt og konkurranser. Jeg elsker å være mye ute i naturen med mine hunder gjennom alle årstider og i all slags vær. Når jeg holder på med hundene glemmer jeg tid og sted!

 

Jeg har deltatt aktivt på jaktprøver siden 1995 og har i mer enn 20 år konkurrert i norgestoppen med mine hunder. I 2004 ble jeg autorisert som jaktprøvedommer. Totalt har jeg passert 160 premier på jaktprøver Jeg har blant annet hatt gleden av å bli Norgesmester, vinne åpent Svensk mesterskap og Arctic Cup med mine hunder. Så langt har det blitt 7 championat, herav to internasjonale jaktchampionat og jeg har hele 4 ganger hatt årets pointer i NPK.

 

Jeg er innehaver av Kennel Ørntua som siden 2001 har levert 14 valpekull med mer enn 100 avkom som har dokumentert gode jaktegenskaper på jaktprøver, blant annet Norgesmester NM-vinter. Kennel Ørntua har mottatt Agnes Delphins oppdretterpris i 2017.

Jeg har ambisjoner om å konkurrere med mine hunder på høyeste nasjonalt nivå og legger derfor det nødvendige arbeidet ned for å nå disse målene. Da er et balansert og godt hundefôr en viktig faktor for at dette skal lykkes. Hundene trenger god og riktig næring for å kunne prestere på høyeste nivå på jakt og i konkurranser. Jeg har siden 2008 brukt Appetitt hundefôr til mine hunder og jeg opplever at Appetitt har den gode kvaliteten på sine produkter som mine hunder er avhengig av for å prestere optimalt!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Eskil Knag

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping