Kennel Merseyside

Kennel Merseyside eies av Anne Ramstad, Dina Ramstad Vie og Marie Ramstad Nordmo.

Anne er veterinær og bor i Namsos med 4 av kennelens engelsk springer spaniels. Dina bor i Trondheim og studerer økonomi. Marie bor på Tynset der hun driver en allsidig dyrlegepraksis. Hjemme har hun en engelsk springer spaniel, labrador retriever, norsk, grå elghund og en ridehest.

Marie og Anne er henholdsvis leder og nestleder av helse – og sunnhetsutvalget i Norsk spanielklubb.

Familien har hatt flere fuglehunder, men i 2016 falt valget på en engelsk springer spaniel tispe. Det å utnytte rasens ulike bruksegenskaper har stått i fokus – og jaktanleggsprøve, blodsporkonkurranser og apportering har hele tiden vært hovedområder. Engelsk springer spaniel elsker å gjøre ting sammen med eier, og to av hundene deltar i rallylydighetskonkurranser.

Kennel Merseyside har hevdet seg godt i utstillingsringen i Norge, Sverige og Danmark og har 3 utstillingschampions. Dina startet som utstillingshandler da hun var 14 år gammel.

Marie fikk i 2020 sin engelsk springer spaniel (født i Namsos), og vi så tidlig at her hadde vi et sportalent. Tibia og Marie har fått sin trening i Tynsets skoger med elghund-jeger som mentor. Tibia ble raskt Norsk blodsporchampion, deretter svensk og dansk noe som ga henne tittelen Nordisk Viltsporchampion. Hun konkurrerer i eliteklasse og har allerede deltatt i NM blodspor 2022 og 2023 med flotte passeringer. De har også fått to rallylydighetstitler, godkjent jaktanleggsprøver og norsk og dansk utstillingschampionat.

Tibias kullbror går også blodspor i eliteklasse. Han er Norsk viltsporchampion; han har godkjent fersksporprøve. Han er godkjent for ettersøk og brukes på elg – og hjortejakt med sin eier. Innimellom er han med Anne på utstilling og er norsk og svensk utstillingschampion.

Han ble vinner av Gruppe 8 på NKK sin utstilling i Fauske 2023.

Alle fem hunder i kennelen er Norske blodsporchampions. Tre har godkjent jaktanleggsprøve på spaniels.

I 2024 håper vi på et valpekull for videre rekruttering av sunne brukshunder innenfor rasen med godt gemytt og rasetypisk og funksjonelt eksteriør.

Vi er veldig fornøyde med Appetitt sitt utvalg av fôr til hunder i ulike livsfaser. God fordøyelse, vakker pels, sunn hud og ørehelse er viktig for at våre hunder skal prestere i blodsporet og på utstilling.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping