Malin Strid & Lars Hoffmann  Cold-Nose-Huskies

På en liten gård mitt i de Svenska, lappländska skogarna lever Malin och Lars ett riktigt hundliv med stor passion tillsammans med sina ca 40 Alaskan Huskies. 

De tävlar i långdistans och siktar mot att delta framgångsrikt i de längsta och tuffaste slädhundstävlingarna i Europa som Femundlöpet och Finnmarkslöpet. Deras dröm och ett av deras stora mål är att kunna genomföra världens längsta slädhundstävling med sina egna hundar, det 1800 km långa Iditarod i Alaska.

2017 och 2019 blev Malin och hundarna Svenska Mästare i långdistans och vann även det ärofyllda priset för ”Best Dog Care”. I 2020 kom hon på en 5:e plats i Finnmarkslöpet 600 samt blev belönad för ”Bästa Rookie” och ”Bästa utländska förare”.

2019 fick Lars en silver medalj i de Svenska Mästerskapen i långdistans och besegrades av Malin med bara en halvtimme. Lars har även framgångsrikt genomfört Femundlöpet (öppen klass) ett flertal gånger.

”Hundarna är våra familjemedlemmar och bästa vänner. Deras välmående prioriterar vi högt och det kommer alltid före all sportslig prestation. Som första Svenska långdistansekipage är vi väldigt stolta över att få vara en del av Team- Appetitt och kunna erbjuda våra atleter ett högkvalitativt hundfoder som är anpassat för deras speciella behov.”

Läs mer om Malin, Lars, deras Alaskan Huskies och alla äventyr på cold-nose-huskies.se eller följ dem på Instagram och Facebook.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel SheepWise

Kennel SheepWise eies av Jane Kristiansen. Jane er utdannet dyrepleier fra England, og har drevet aktivt med jakthunder på fasanjakt

› Les mer

Eskil Knag

Eskil Knag er ikke bare en hundekjører, men en ekte friluftsentusiast som har hatt et nært forhold til trekk- og jakthunder siden han var liten.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping