Marit Beate Kasin

Appetitt ambassadør og hundekjører Marit Beate Kasin holder sin sledehund tett inntil seg, hun er ikledd tykk oransje vinterjakke.

Marit Beate er en profesjonell hundekjører og journalist. I 2008 startet hun kennelen Vinterdans, og med målet om å konkurrere i alle av de de lengste hundeløpene i verden.

Hun fikk sin første hund, en border collie, da hun var 11 år gammel og har tidligere trent og konkurrert innen lydighet, gjeter-, søke- og redningshunder. I 2008 startet hun sin egen kennel Vinterdans, hvor hun for tiden har 45 Alaska Huskyer. Hun ble kåret til «Rookie of the year» i 2015 på Finnmarksløpet og ble norgesmester i 2016. Marit ble sammenlagtvinner på Finnmarksløpet 1000 km. i 2017, og fikk en 4.plass i 2019.

Marit elsker også å kombinere hundekjøring med sin lidenskap for å skrive. Hun er forfatter av den kritikerroste boken «Vinterdans», om langdistansehundekjøring. Et liv nær naturen er viktig for Marit Beate, som legger vekt på sunne, sterke og lykkelige hunder – hele året. Kennelen hennes ligger i Valdres, nær Jotunheimen i Norge.

https://www.qrillpetmushingteam.com/marit-beate-kasin

www.vinterdans.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Eskil Knag

Eskil Knag er ikke bare en hundekjører, men en ekte friluftsentusiast som har hatt et nært forhold til trekk- og jakthunder siden han var liten.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping