Marit Beate Kasin

Marit Beate er en profesjonell hundekjører og journalist. I 2008 startet hun kennelen Vinterdans, og med målet om å konkurrere i alle av de de lengste hundeløpene i verden.

Hun fikk sin første hund, en border collie, da hun var 11 år gammel og har tidligere trent og konkurrert innen lydighet, gjeter-, søke- og redningshunder. I 2008 startet hun sin egen kennel Vinterdans, hvor hun for tiden har 45 Alaska Huskyer. Hun ble kåret til «Rookie of the year» i 2015 på Finnmarksløpet og ble norgesmester i 2016. Marit ble sammenlagtvinner på Finnmarksløpet 1000 km. i 2017, og fikk en 4.plass i 2019.

Marit elsker også å kombinere hundekjøring med sin lidenskap for å skrive. Hun er forfatter av den kritikerroste boken «Vinterdans», om langdistansehundekjøring. Et liv nær naturen er viktig for Marit Beate, som legger vekt på sunne, sterke og lykkelige hunder – hele året. Kennelen hennes ligger i Valdres, nær Jotunheimen i Norge.

https://www.qrillpetmushingteam.com/marit-beate-kasin

www.vinterdans.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel Valera

Kennel Valera eies av Anne Christine og Petter Steen. Kennelen har oppnådd mange gode resultater og har oppdrettet over 70 egne champions.

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin og Jørgen. Kennelen fikk sitt presifix i 1980, men hadde hatt noen kull med Fox

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.