Stian Henriksen & Kennel Storskartinden

Stian Henriksen bor i Troms, nærmere bestemt Rossfjordstraumen som ligger 20 minutters kjøretur fra eventyrøya Senja. Der bor han sammen med kone og datter.

Stian har drevet på med fuglehunder siden 2003. Han forteller videre at de har tre Pointere nå og er også innehaver av Kennel Storskartinden. Fritiden går for det meste med til trening jakt- og jaktprøver og han bruker mye tid på å trene hundene for å nå de målene han setter! Dette har også gitt de gode resultater han kan vise til på jaktprøver og ved utstillinger opp gjennom årene. Har og har hatt Norsk Jaktchampionat (NJCH) og dobbelchampion. Han har flere ganger vært deltaker på NM lag, og har vært i flere NM-finaler, og fått fine premier på laget.

«I dag har jeg to hunder i Vinnerklasse (VK). Ellers bruker jeg mye tid på å dømme i jaktprøver, og ble autorisert jaktprøvedommer for fuglehund i 2011. Det å ha hunder i jevnt høy aktivitet, så er hundenes kosthold svært viktig og en avgjørende faktor for hvor godt de presterer på jakt og jaktprøver. Jeg har brukt Appetitt hundefôr siden 2013 og det har fungert utmerket på mine hunder. Hundefôret er et kvalitetsfôr av ypperste merke. Og for ikke å glemme at det er et Norskprodusert hundefôr. Og en fôrprodusent som bruker mye tid på forskning for å skaffe det beste til våre firbeinte venner»    

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel Valera

Kennel Valera eies av Anne Christine og Petter Steen. Kennelen har oppnådd mange gode resultater og har oppdrettet over 70 egne champions.

› Les mer

Amund Kokkvoll

Amund Kokkvoll er profesjonell hundekjører. Gjennom hele ungdomstiden har han vært en allsidig idrettsutøver. Han vant første NM junior i Femundløpet 2013.

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.