Ole Morten Rømo, Silje Weiseth & Kennel Akaheias

Appetitt ambassadør Ole Morten Rømo, i allværsjakke og Appetitt-caps, sitter på huk ved siden av sin fuglehund (hvit med lysebrune flekker, bryst og ører). De er på snaufjellet om høsten.

Ole Morten Rømo og Silje Weiseth er to unge fremadstormende talenter innenfor fuglehund sporten, som har bemerket seg i flere store høystatus løp å høstet premier i alle klasser på både jaktprøve og i utstillings ringen. De har også champions i kennelen. De har 3 engelsk settere og driver av kennel Akaheias sammen med Roger Weiseth, Siljes far. 

Det var tilfeldig at Ole Morten kom inn i sporten, han overtok en hund fra broren sin og ble forelsket i forbindelsen og samarbeidet mellom jegeren og hund. «Det er for meg helt enestående det øyeblikket jeg ser en ung hund utfolder sine iboende egenskaper». Ole Morten er også en meget ivrig jeger, og han bruker store deler av ettermiddagen i skogen på jakt med hundene etter jobb. Silje vokste opp med jakthunder og fikk lidenskapen fra sin far, Roger. Hun elsker mulighetene og opplevelsene hundene gir henne og kan ikke forestille seg et liv uten dem. «Det er livet vårt. Hundene våre er alltid en prioritet, og vi tar dem med rundt i landet for å gjøre det de elsker, og det vi elsker, for å jakte og konkurrere ”.

«Vårt hovedmål er å avle sunne og gode jakthunder, som fungerer like godt hjemme som på fjellet. Vi bruker Appetitt fordi kun de beste og reneste råvarene er gode nok for våre hunder. Med Appetitt hundefôr har vi lett kunnet regulere vekt og energioverskudd på hundene. Dette har vært særdeles viktig på jakt og jaktprøver, da Appetitt hundefôr sørger for at hundene er skjerpet, restituert og kan jakte med meget høy intensitet , dag etter dag! Vårt tips til deg som ønsker en hund som kan jakte mange dager er å fôre godt på kvelden med Appetitt Energy og fôre med Appetitt Energy Lunch (våtfôr) hver tredje time gjennom jaktdagen».

Følg Kennel Akaheias på Facebook og Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Smilende Appetitt ambassadør Thomas Wærner med lue og solbriller, blir snust på hodet av en av sine sledehunder under Finnmarksløpet.

Thomas Wærner

Thomas Wærner og hans «Berserk kennel» holder til i Nord-Torpa like ved Synnfjell. Thomas bor her sammen med  et varierende

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin og Jørgen. Kennelen fikk sitt presifix i 1980, men hadde hatt noen kull med Fox

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping