Tromsørypa`s & Rypleja`s Kennel

Vi; Per Johnny Skjæran, innehaver av Tromsørypa`s Kennel og Kristel Marie Pedersen, innehaver av Rypleja`s Kennel, holder til i Tromsø og Hammerfest, og har totalt 5 voksne og 2 unghunder i eie.

Vi driver med primær med jakt, jakt- & apportprøver og utstillinger med våre hunder. Dette er noe vi trives veldig godt med som hobby og samtidig også viktig, for videre avl av vår hunderase.

Opp gjennom tiden har 4 av våre hunder vært med på NM-lag og to av har vært med på å vinne lagkonkurranse.  Vi har 3 hunder som er Norsk Jakt Champion (NJCH), 4 er Norsk Kombinert Champion (NJ(K)CH) og 3 er Norsk Utstillings-Champion (NUCH), derav 5 hunder har dobbelt Championat tittel.

Vi er aktivt med på å arrangere jakt- og apportprøver, samt treningssamlinger og dressurkvelder lokalt, noe som vi mener er viktig for å skape aktivitet i klubbene.

Appetitt hundefôr er et fôr som gjør det lett for oss å få våre hunder til å prestere sitt ytterste på jakt og på jaktprøver, samt på utstillinger!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Birgitte Næss

Birgitte Næss er norgesmester i hundekjøring og oppdretter, og på toppnivå innen langdistanse sledehundløp internasjonalt! Birgitte inngår i Team Birgitte

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.