Tromsørypa`s & Rypleja`s Kennel

Per Johnny Skjæran, innehaver av Tromsørypa's Kennel og Kristel Marie Pedersen, innehaver av Rypleja's Kennel sammen med 6 av sine jakthunder (breton) sittende på gresset.

Vi; Per Johnny Skjæran, innehaver av Tromsørypa`s Kennel og Kristel Marie Pedersen, innehaver av Rypleja`s Kennel, holder til i Tromsø og Hammerfest, og har totalt 5 voksne og 2 unghunder i eie.

Vi driver med primær med jakt, jakt- & apportprøver og utstillinger med våre hunder. Dette er noe vi trives veldig godt med som hobby og samtidig også viktig, for videre avl av vår hunderase.

Opp gjennom tiden har 4 av våre hunder vært med på NM-lag og to av har vært med på å vinne lagkonkurranse.  Vi har 3 hunder som er Norsk Jakt Champion (NJCH), 4 er Norsk Kombinert Champion (NJ(K)CH) og 3 er Norsk Utstillings-Champion (NUCH), derav 5 hunder har dobbelt Championat tittel.

Vi er aktivt med på å arrangere jakt- og apportprøver, samt treningssamlinger og dressurkvelder lokalt, noe som vi mener er viktig for å skape aktivitet i klubbene.

Appetitt hundefôr er et fôr som gjør det lett for oss å få våre hunder til å prestere sitt ytterste på jakt og på jaktprøver, samt på utstillinger!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Oppdretter fra Kennel Vintervidda sittende på gresset med tre hunder (2 lapphunder, 1 vallhund) foran fem store premiesløyfer. Ved siden av er det plassert tre sekker med Appetitt hundefôr. Kennel Vintervidda fôrer med Appetitt hundefôr og har vunnet en rekke priser.

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping