Kennel SheepWise

Kennel SheepWise eies av Jane Kristiansen. Jane er utdannet dyrepleier fra England, og har drevet aktivt med jakthunder på fasanjakt og apporteringskonkurranser. Hun har også hatt Rottweiler som hun brukte som brukshund og til utstillinger.

Etter at hun flyttet til Norge i 1989 har hun vært aktiv med utstilling, brukshund og lydighet med flere forskjellige raser. Per i dag er det Border Collie og gjeting som gjelder.

I tillegg til å jobbe som dyrepleier ved en smådyrklinikk har hun egen gård med ca.65 sauer på vinterfôr, så dagene går med til trening av gjeterhunder, både til praktisk bruk og til konkurranse.

Jane er glad i å reise, og bruker det meste av ferien til å reise rundt i utlandet for å konkurrere. Her hjemme i Norge har hun konkurrert mot Norgeseliten, og har de siste 10 årene kvalifisert flere hunder til både NM og Norgesseriefinalen. I 2022 var hun med på landslaget og i EM, mens i 2023 er hun kvalifisert til landslaget og VM. Plasseringer i NM det er verdt å nevne er 14. plass i 2021 og 7. plass i 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Appetitt ambassadør Petter Steen fra Kennel Valera sitter på stabburstrappa sammen med sine 8 fuglehunder - alle hvite, med innslag av brunt eller svart i pelsen.

Kennel Valera

Kennel Valera eies av Anne Christine og Petter Steen. Kennelen har oppnådd mange gode resultater og har oppdrettet over 70 egne champions.

› Les mer

Hanna Lyrek

Hanna Lyrek er en profesjonell hundekjører fra Alta. Hun er den yngste hundekjøreren («musher») på QRILL Pet Mushing Team og

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping