Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin og JørgenKennelen fikk sitt presifix i 1980, men hadde hatt noen kull med Fox terrier og Saluki før dette. Vi er meget stolte over vår hederspris som oppdretter fra Norsk Kennel Klub som ble overrakt i 2018 til oss. Kennel Courtborne har per dags dato oppdrettet over 45 championer i følgende grener: utstilling, AG hopp og Lure Coursing. Vi var den første norske oppdretteren som viste frem sitt oppdrett på verdens største hundeutstilling, Cruft`s. Fra der har vi beste hannhund og BIM og samme hund ble litt senere GB CH, som Norges eneste! Vi har hatt gleden av å føre frem Norges mestvinnende whippet. Årets rasevinner NKK 4 ganger. Rasevinner i raseklubben 7 ganger. Årets oppdretter 9 ganger. Rasevinnere i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Belgia, Luxenburg, Slovenia og Island. Årets hund på Island 2006. Starten var Saluki, der har vi 6 kull. 13 championer. Årets oppdretter 2 ganger (2010 – 2011). Men det største i denne rasen er nok da ett av våre avkom ble årets avlshund i NKK, året 2017. Årets rasevinner 2 ganger. 

Vi er stolte over å være en del av Team Appetitt. Vårt ønske er at opp mot alt våre hunder spiser, er norske, kortreiste produkter, noe Appetitt er med sine 85% norske råvarer. Vi ønsker det beste av våres hunder på trening og i konkurranser. Om det er utstilling eller løp!

Følg oss på Facebook her og les mer om Kennel Courtborne her!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel SheepWise

Kennel SheepWise eies av Jane Kristiansen. Jane er utdannet dyrepleier fra England, og har drevet aktivt med jakthunder på fasanjakt

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping