Linda Haugvik

Appetitt ambassadør Linda Haugvik poserende foran en blå agility tunell med to av sine Parson Russel Terrier konkurransehunder.

Linda Haugvik konkurrerer innen hundesportgrenene agility, rally lydighet og smeller med Ika og Dicte som er to aktive Parson Russell Terriere.

Ika er Norsk agilitychampion, Norsk hoppchampion og Norsk rallylydighetchampion og lillesøster Dicte er Norsk hoppchampion og Norsk agilitychampion. Begge har deltatt i NM og har vært kvalifisert til landslagsuttak. Linda og hundene konkurrerer i de høyeste klassene både i agility, klasse 3, og i rallylydighet, elite. I tillegg driver vi med både smeller, blodspor og andre søksøvelser, samtidig som de leker seg med morsomme triks og lydighetsøvelser. Begge liker fart og spenning og selv om de er små, er de sterke og utholdende og kan trekke både på ski og kickbike.  Skal en henge med i toppen i bl.a. agility, må de ha sterke kropper og trener derfor variert, for å opprettholde styrke og smidighet.  

 

Hundene elsker å jobbe med ulike oppgaver og er derfor avhengig av et fôr som fungerer godt for både kropp og hjerne, det har de gjennom å spise Appetitt.  

Vi er stolte av å ha Appetitt med på vår videre satsing mot nye mål!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Oppdretter fra Kennel Vintervidda sittende på gresset med tre hunder (2 lapphunder, 1 vallhund) foran fem store premiesløyfer. Ved siden av er det plassert tre sekker med Appetitt hundefôr. Kennel Vintervidda fôrer med Appetitt hundefôr og har vunnet en rekke priser.

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping