Linda Haugvik

Linda Haugvik konkurrerer innen hundesportgrenen Agility med Ika og Dicte som er to aktive Parson Russell Terriere.

Ika på 7 år er Norsk agilitychampion, Norsk hoppchampion og Norsk rallylydighetchampion og lillesøster Dicte på 4 år, er Norsk hoppchampion og har pr.dags dato 2 cert i agility. Begge har deltatt i NM og har vært kvalifisert til landslagsuttak. Linda og hundene konkurrerer i de høyeste klassene både i agility, klasse 3, og i rallylydighet, elite. I tillegg driver vi med både smeller, blodspor og andre søksøvelser, samtidig som de leker seg med morsomme triks og lydighetsøvelser. Begge liker fart og spenning og selv om de er små, er de sterke og utholdende og kan trekke både på ski og kickbike.  Skal en henge med i toppen i bl.a. agility, må de ha sterke kropper og trener derfor variert, for å opprettholde styrke og smidighet.  

Hundene elsker å jobbe med ulike oppgaver og er derfor avhengig av et fôr som fungerer godt for både kropp og hjerne, det har de gjennom å spise Appetitt.  

Vi er stolte av å ha Appetitt med på vår videre satsing mot nye mål!  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel Valera

Kennel Valera eies av Anne Christine og Petter Steen. Kennelen har oppnådd mange gode resultater og har oppdrettet over 70 egne champions.

› Les mer

Hanna Lyrek

Hanna Lyrek er en profesjonell hundekjører fra Alta. Hun er den yngste hundekjøreren («musher») på QRILL Pet Mushing Team og

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.