Bertil Nyheim

Hundetrener og Appetitt ambassadør Bertil Nyheim trener hund til jakt, her ute i vintersolen med hund i armene sine mens han smiler glad.
Hundetrener og Appetitt ambassadør Bertil Nyheim trener hund til jakt, her ute i vintersolen med hund i armene sine mens han smiler glad.

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder under kennelnavnet Nyheimguten
Nyheim Hunde- og Fritidssenter driver med hundehotell, kursing og veiledning av hund og eier, tar imot hunder på treningsopphold samt tilbyr guidede jaktpakker.

Bertil er flere ganger Norgesmester med sine stående fuglehunder, i tillegg har han vunnet mange andre jaktprøver. Han er jevnlig å se på resultatlistene med egne og andres hunder. Bertil stiller store krav til seg selv for at han igjen skal kunne lykkes med hundene som stilles på jaktprøver.
For Bertil er hunder og hundetrening en livsstil, som opptar veldig mye av tiden. Bertil reiser landet rundt på trening, jakt og jaktprøver med egen hunder og hunder som bor hos han i treningsopphold.

«Jeg har veldig store forventninger til at mine hunder skal kunne prestere på topp på jakt- og jaktprøver . For å kunne gjøre det må jeg selv ha bidratt med ett skikkelig godt treningsgrunnlag og ikke minst skikkelig godt hundefor. Vi har brukt Appetitt på alle våre hunder i mange år, både på våre hunder og hunder som bor her hos oss – vi er svært godt fornøyde med foret.«

Les mer om Bertil og hundene hans her: 

www.nyheimhfs.no

www.nyheimguten.no

I tillegg er de på facebook med Bertil Nyheim, Nyheimguten og Nyheim Hunde- og Fritidssenter.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Eskil Knag

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer
Appetitt ambassadør Linda Haugvik poserende foran en blå agility tunell med to av sine Parson Russel Terrier konkurransehunder.

Linda Haugvik

Linda Haugvik konkurrerer innen hundesportgrenene agility, rally lydighet og smeller med Ika og Dicte som er to aktive Parson Russell

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping