Luna og Jarl

Mister Valentine og familien holder til på Søm, nesten ved dyreparken i Kristiansand. De er en familie på 2 voksne, 2 barn og 1 katt. De tilbringer mye tid på katteutstillinger i Norge og våre naboland med katten Mister Valentine, også kalt Tino hjemme. Tino er en hvit siameser, også kalt Foreign White Siameser, eller på utstillingsspråket SIA W67. På utstillinger gjør Tino det veldig bra. Han har allerede vunnet mange Best in Show (BIS), faktisk hele 5 ganger før han ble voksen og ble som kattunge i 2023 Junior Winner. 

På utstillinger har vi med en stand der vi promoterer Appetitt samt selger noe egenimportert utstyr til katt av høy kvalitet. Sistnevnte har vi drevet med i 10-12 år og har derfor god erfaring med dette.

 

Når vi startet med utstillinger igjen, ble det naturlig for oss å ta kontakt med produsenten av Appetitt for å høre om vi kunne gå inn i et samarbeid med tanke på deres kattefôr. Vi synes det er veldig givende å promotere kortreist fôr med høy kvalitet til en god pris. Vi møter mange som ønsker mer informasjon og prøve fôret. Vår Mister Valentine er svært fin og hvit i pelsen, og får mye skryt av dommere når vi reiser rundt. 

Vi gleder oss til høsten 2024, da blir det World Winner Show i Norge før første gang i Sandefjord. Da vil det komme katter fra hele verden! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Oppdretter fra Kennel Vintervidda sittende på gresset med tre hunder (2 lapphunder, 1 vallhund) foran fem store premiesløyfer. Ved siden av er det plassert tre sekker med Appetitt hundefôr. Kennel Vintervidda fôrer med Appetitt hundefôr og har vunnet en rekke priser.

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping