Thomas Wærner

Smilende Appetitt ambassadør Thomas Wærner med lue og solbriller, blir snust på hodet av en av sine sledehunder under Finnmarksløpet.

Thomas Wærner og hans «Berserk kennel» holder til i Nord-Torpa like ved Synnfjell. Thomas bor her sammen med  et varierende antall hunder og driver også med oppdrett av Alaska Husky.

I 2019 vant Thomas Wærner både Finnmarksløpet og Femundsløpet og i 2020 toppet han den prestasjonen med å ta en suveren seier i verdens tøffeste hundesledeløp, det 1600 kilometer lange Iditarod-løpet i Alaska.

Thomas Wærner fôrer hundene sine med Appetitt og har samarbeidet med Felleskjøpet om utvikling av kjæledyrsfôr i mange år. Vinnerfôret inneholder blant annet kylling, laks og krill. Ifølge mesteren er det tre bud som gjelder når man skal vinne et hundeløp: Du må behandle hundene bra, fôre dem godt og trene dem riktig.

«Hundene mine er toppidrettsutøvere, og riktig ernæring er en av de aller viktigste forutsetningene for at de skal kunne prestere optimalt. Hver hund bruker rundt 10 000 kalorier om dagen under et tøft løp. Det er derfor svært viktig å få hundene til å spise de kaloriene de trenger. Næringsrikt og smakelig fôr er helt essensielt».

Thomas er en del av verdens første profesjonelle langdistanselag innen hundesledekjøring, «Team Qrill Pet» som er en miks av profilerte profiler. Teamet består av foruten Thomas Wærner også Marit Beate Kasin, Joar Leifseth Ulsom, Dallas Seavey og det unge talentet Hanna Lyrek.

Du kan lese mer om Thomas Wærner her og Team Qrill Pet her:

https://www.qrillpetmushingteam.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Oppdretter fra Kennel Vintervidda sittende på gresset med tre hunder (2 lapphunder, 1 vallhund) foran fem store premiesløyfer. Ved siden av er det plassert tre sekker med Appetitt hundefôr. Kennel Vintervidda fôrer med Appetitt hundefôr og har vunnet en rekke priser.

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin og Jørgen. Kennelen fikk sitt presifix i 1980, men hadde hatt noen kull med Fox

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping