Ulrik Myrhaug

Appetitt ambassadør Ulrik Myrhaug (blå t-skjorte) sittende i gresset med tre fuglehunder av ulik rase.

Mitt navn er Ulrik Myrhaug og er bosatt på et lite småbruk i Holmestrand. Jeg har jakt, trening og konkurranser med stående fuglehund ikke bare som hobby, men som livsstil. Der all ledig fritid går med til å dyrke den store interessen.

Familien fikk første fuglehund da jeg var 13 år, og siden det har jeg hatt masse glede av å drive med hund. Jeg er utdannet instruktør og har vært aktiv som instruktør på Sando Hundesenter siden 2011.

Jeg konkurrerer aktivt og har oppnådd flere gode resultater, Jeg har vært med å vinne NM lag 3 ganger og har vunnet en gang individuelt. Jeg har et lite oppdrett «Kennel Lyngtrolla», Hvor ambisjonen er å avle gode fuglehunder. Både i oppdrettet og i mine ambisjoner med hund ønsker jeg å se fremover, og ha høye målsetninger. Nettopp derfor er jeg så glad for samarbeidet med Appetitt, som har høy kvalitet på sine produkter og hele tiden er i utvikling. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Oppdretter fra Kennel Vintervidda sittende på gresset med tre hunder (2 lapphunder, 1 vallhund) foran fem store premiesløyfer. Ved siden av er det plassert tre sekker med Appetitt hundefôr. Kennel Vintervidda fôrer med Appetitt hundefôr og har vunnet en rekke priser.

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer
Appetitt ambassadør Linda Haugvik poserende foran en blå agility tunell med to av sine Parson Russel Terrier konkurransehunder.

Linda Haugvik

Linda Haugvik konkurrerer innen hundesportgrenene agility, rally lydighet og smeller med Ika og Dicte som er to aktive Parson Russell

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping