Yvette og Yngve Hoel

Yvette og Yngve Hoel poserer sittende i snøen sammen med hver sin hund.

Yngve Hoel og Yvette Hoel er oppvokst på Hadeland, og har holdt på med hund og hundekjøring hele livet. Til sammen har de 5 hunder som er blanding av vorsteh, pointer og greyhound. Søskenparet konkurrerer i nordisk stil (snørekjøring og pulk) og barmark (sykkel og sparkesykkel), og de har vært i verdenstoppen i mange år. Til sammen har de 71 medaljer fra VM og EM, inkludert 17 VM-gull. Yngve har i tillegg to kongepokaler, og NM-gull i slede 4-spann med fire av våre hunder. 

”Riktig fôring er helt avgjørende for at hundene skal fungere optimalt både i hverdagen og i konkurransesammenheng. Våre hunder får Appetitt hundefôr både som vanlig måltid og som næringspåfyll i forbindelse med trening. Appetitt hundefôr har fungert veldig godt på våre hunder. Hundene digger det – og maten går ned på høykant”

Du kan følge Yngve og Yvette på Instagram; @yngvehoel og @yvettehoel

Yngve og Yvette utgjør også ”The Qrill Pet Team”. Se qrillpet.com/qrill-pet-teams for å lese mer.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Profesjonell hundekjører Amund Kokkvoll under Femundsløpet - han er Appetitt ambassadør.

Amund Kokkvoll

Amund Kokkvoll er profesjonell hundekjører. Gjennom hele ungdomstiden har han vært en allsidig idrettsutøver. Han vant første NM junior i Femundløpet 2013.

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin og Jørgen. Kennelen fikk sitt presifix i 1980, men hadde hatt noen kull med Fox

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping