Fordeler ved å gi våtfôr til hund

Et våtfôr til hunden er sunt, så lenge man benytter et våtfôr av høy kvalitet. Det som er viktig å huske på, er at om man bruker våtfôret som en del av den daglige fôrmengden må du redusere tørrfôret i tilsvarende kalorimengde som det du gir våtfôr. Om våtfôret hver dag kommer i tillegg til den daglige fôrrasjonen med tørrfôr kan det lett føre til overvekt.

Et våtfôr er nyttig av mange grunner

Hunder som drikker lite kan få i seg mer væske, ettersom det er en større andel vann i våtfôret enn tørrfôret. Det kan være lettere å spise for hund med dårlige tenner, eller fungere som en god appetittvekker for de som generelt er litt kresne, eller dårlige til å spise.

For en aktiv hund kan våtfôret være nyttig som en energieffektiv snack på aktive dager. Dersom hunden har behov for å få i seg mer væske enn det den drikker spontant, kan du gjerne røre våtfôret ut i mer vann. Det vil bidra til at hunden får i seg mer væske, noe som er svært viktig ved hardt arbeid. Husk på at hunden bør være tilvendt våtfôret og ekstra vannmengder innen den skal jobbe hardt.

Blandingsforhold mellom våt- og tørrfôr

Et eksempel på daglig fôringsregime kan være 1/3 våtfôr og 2/3 tørrfôr, men det er fullt mulig å bruke en større mengde våtfôr, eller kun våtfôr når du bruker et våtfôr som er et fullfôr. Når våtfôrforpakningen er åpnet bør den brukes opp i løpet av maks 2 døgn. Åpnet forpakning må oppbevares i kjøleskap. Appetitt våtfôr finnes i flere ulike smaker slik at du kan benytte den smaken som din hund liker best. Husk at din hund også alltid skal ha friskt drikkevann tilgjengelig!

Våtfôr til hund fra Appetitt

Appetitt paté med storfe
Storfe, kylling 100 % animalsk protein og inneholder ingen kornråvarer...
Appetitt paté med lam
Med lam og kylling 100 % animalsk protein og inneholder...
Appetitt paté med kylling
Kylling som eneste proteinråvare 100 % animalsk protein og inneholder...
Appetitt paté med fisk
Med fisk 100 % animalsk protein og inneholder ingen kornråvarer...

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping