Fordeler ved å gi våtfôr til katt

Et våtfôr til katten er sunt, så lenge man benytter et våtfôr av høy kvalitet. Det som er viktig å huske på, er at om man bruker våtfôret som en del av den daglige fôrmengden må du redusere tørrfôret i tilsvarende kalorimengde som det du gir våtfôr. Om våtfôret gis hver dag og kommer i tillegg til den daglige fôrrasjonen med tørrfôr kan det lett føre til overvekt.

Et våtfôr er nyttig av mange grunner:

Katter som drikker lite kan få i seg mer væske, ettersom det er en større andel vann i våtfôret enn tørrfôret. Økt væsketilførsel er gunstig for kattens helse.

Våtfôr er lettere å spise for en katt dårlige tenner, og du kan dermed sikret at katten får i seg den næringen den trenger.

Våtfôr er en god appetittvekker for katter som generelt er litt kresne.

Blandingsforhold våt- og tørrfôr

Et eksempel på daglig fôringsregime kan være 1/3 våtfôr og 2/3 tørrfôr, men det er fullt mulig å bruke en større mengde våtfôr, eller kun våtfôr når du bruker et våtfôr som er et fullfôr. Når våtfôr forpakningen er åpnet bør den brukes opp i løpet av maks to døgn. Åpnet forpakning må oppbevares i kjøleskap.

Finn ut hvilket våtfôr katten foretrekker

Appetitt våtfôr finnes i flere ulike smaker slik at du kan benytte den smaken som din katt liker best. Husk at katten din også alltid skal ha friskt drikkevann tilgjengelig, og gjerne i form av rennende vann fra en drikkefontene!

Velg Appetitt våtfôr til katt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping