Brev fra våre fôrambassadører: Forberedelser for en perfekt dag på jakt

Det er enda en stund til vi kan slenge hagla på skuldra, gå innover de endeløse myrene, se hundene jobbe intenst, før de står og vi kan gå fram å felle årets første rype. Men før den tid ligger det litt arbeid foran oss.

Etter en travel vintersesong, med mange jaktprøver og mange mil på ulikt føre, får hundene en velfortjent ferie. Litt ekstra mat i skålen for å få opp vekten noe kommer godt med. Men ferie i vårt hjem varer som regel ikke lenge!

Treningen starter

Allerede noen uker senere starter treningen til apportprøver, som ikke bare er en gøyal aktivitet for oss og hundene, men også er med på å bygge grunnlaget for en perfekt jakttur. Videre vil kondisjonstrening med trekk av kickbike eller sykkel gi god utholdenhet, som er en viktig del av opptreningen.

Når vi igjen kan slippe hundene fritt hjelper en boks med Appetitt Energy alltid godt med som snacking, og da holder hundene dagen ut.

Generalprøven

Generalprøven før jakta er høstsesongens første jaktprøver! Her får vi vite om forberedelsene har vært gode nok, og om hundene er klare for årets jakt.

Fôr for hunder som skal prestere

For at hundene skal yte sitt maksimale på alle disipliner er det viktig at energinivået og utholdenheten er høy. Det sikrer vi gjennom å fôre våre hunder med norskprodusert kvalitetsfôr på høyt nivå. Appetitt hundefôr gjør veien kortere for oss å nå våre mål!

Appetitt tilbyr ulike fôr til hundenes ulike behov både generelt eller gjennom tilpasninger i sesong og har også et godt utvalg med ulike våtfôrprodukter som Appetitt paté med storfe eller Appetitt Lunchboks , men også tilskuddsfôr som Appetitt frysetørket vom og Appetitt tørrfisk

Nå ser vi bare fram til høsten!

Med vennlig hilsen fra oss i kennel Rypleja,

Per Johnny Skjæran og Kristel Marie Pedersen

Hunder på hovedbildet:

  • Rypleja’s TF Pax
  • Orreskogen’s Bri
  • Tromsørypa’s VR Una
  • Tromsørypa’s PA Liz
  • Rypleja’s CK Tarha

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping